Kadra

Zajęcia teoretyczne prowadzą doświadczeni wykładowcy, łączący wiedzę merytoryczną z praktyką zawodową, dzięki czemu skutecznie przygotowują uczestników do pracy w danym zawodzie.

Monika Sidor

Nauczycielka z 30-letnim doświadczeniem w kształceniu gastronomicznym, egzaminatorka w zawodach żywieniowo-gastronomicznych, specjalizująca się w przygotowaniu uczniów do egzaminów zawodowych. Absolwentka technologii żywności, od lat buduje silne kompetencje uczniów w zawodach technik żywienia, kucharz i cukiernik.

Józefa Typrowicz

Nauczycielka dyplomowana z 35-letnim doświadczeniem i egzaminatorka w zawodach gastronomicznych (technik żywienia, kucharz, cukiernik). Od lat skutecznie wspiera przygotowanie młodzieży do pracy w branży. Bogate doświadczenie zawodowe zdobywała podczas licznych staży i szkoleń w Poznaniu, Krakowie i Warszawie.

Angelina Kovačević

Doświadczona nauczycielka i egzaminatorka OKE z 20-letnią praktyką, specjalizująca się w nauczaniu języka angielskiego oraz przedmiotów gastronomiczno-hotelarskich. Łączy kompetencje pedagogiczne i zarządcze, konsekwentnie rozwijając warsztat i podnosząc jakość przygotowania uczniów do egzaminów.

Rezerwujesz pewne miejsce
Zapisz się na Kurs

Opłać wpisowe, teraz tylko 140 zł

Masz gwarancję miejsca na kursie

Będziesz na liście osób zainteresowanych
📝 Zapisz się wstępnie

Jeszcze się zastanawiasz? Zostaw dane, a wyślemy Ci więcej informacji.

Lista szybko się zapełnia – nie zwlekaj z rezerwacją miejsca

Informacje dla kandydatów:

pon. – sob. w godz. od 9.00 do 17.00
(oprócz niedzieli)