Kadra
Zajęcia teoretyczne prowadzą doświadczeni wykładowcy, łączący wiedzę merytoryczną z praktyką zawodową, dzięki czemu skutecznie przygotowują uczestników do pracy w danym zawodzie.
Monika Sidor
Nauczycielka z 30-letnim doświadczeniem w kształceniu gastronomicznym, egzaminatorka w zawodach żywieniowo-gastronomicznych, specjalizująca się w przygotowaniu uczniów do egzaminów zawodowych. Absolwentka technologii żywności, od lat buduje silne kompetencje uczniów w zawodach technik żywienia, kucharz i cukiernik.
Józefa Typrowicz
Nauczycielka dyplomowana z 35-letnim doświadczeniem i egzaminatorka w zawodach gastronomicznych (technik żywienia, kucharz, cukiernik). Od lat skutecznie wspiera przygotowanie młodzieży do pracy w branży. Bogate doświadczenie zawodowe zdobywała podczas licznych staży i szkoleń w Poznaniu, Krakowie i Warszawie.
Angelina Kovačević
Doświadczona nauczycielka i egzaminatorka OKE z 20-letnią praktyką, specjalizująca się w nauczaniu języka angielskiego oraz przedmiotów gastronomiczno-hotelarskich. Łączy kompetencje pedagogiczne i zarządcze, konsekwentnie rozwijając warsztat i podnosząc jakość przygotowania uczniów do egzaminów.